zaterdag 14 mei 2011

zaterdag 14 mei 2011 (Mieke)

smsje van vandaag:

dag 14 Hostens Taller. 90,9km. Totaal: 1266,9km. Eindelijk onze regenkledij kunnen gebruiken. Ongeveer 15 graden vandaag. Broer op bezoek en fridakellen met krieken gegeten. Morgen gaat aanhangwagentje mee terug. Dinsdag bereiken we Spanje.

Later toegevoegd

Dag 14
14 mei
90,9 km totaal: 1266,9 km
Hostens – Taller
Camping á la ferme Rouncaou
Gisteren avond geen tijd of goesting gehad om een verslagje te schrijven. We hadden te veel werk met bijpraten met broer Willy en z’n vrouw en ook met frikadellen met krieken eten. Terwijl wij pelgrimeren, gaat de wereld ook zonder ons gewoon door. Bijzonderste feit dat we gemist hebben is blijkbaar de dood van Bin Laden.
De rit van gisteren was nog altijd door de Landes en dus vrij vlak.

Één keer raden van waar de eigenaar afkomstig is?

Wel was het een historische rit want achteraf zou blijken dat dit de enige rit was met wat regen. We hadden onze regenkledij dus toch niet voor niets meegesleurd.

Bewolkt, maar op de juiste weg!

Het ging dus vrij vlot en snel en om kwart na 2h in de namiddag waren we al op de boerderij. Deze had wel een oprijlaan van 1,7 km. Er was ook een gîte en die koste €46 per nacht. Omdat het ondertussen gestopt was met regenen hebben we toch ons tentje maar opgezet aan €6 per persoon. Het sanitair van de gîte was ook voor de kampeerders. Broer Willy had ook een nieuwe drinkbus bij alsook een nieuwe staander voor de tandem. De vorige was na een paar dagen afgebroken.
De stempel van de dag kwam van de boerderij zelf en volgens de eigenares was het de mooiste van allemaal.
Onze bagage hebben we ook een beetje gereorganiseerd want vanaf morgen is het zonder aanhangwagentje en dus zonder kampeermateriaal.

Groetjes en…
Hasta luego!!
Paul & Liliane

Geen opmerkingen:

Een reactie posten